20 d’octubre 2006

Emprenedors amb força

Fa uns dies, us comentava l'èxit d'un emprenedor que havia aconseguit el seu somni canviant una casa per un clip. Ara tenim emprenedors més a prop i que a més lluiten pels demés. Consulteu la seva web: 4 Gatos

El seu eslògan enganxa, el transcric textualment en l'idioma original:
"4 gatos somos un grupo de gente que apoyamos diferentes causas con acciones callejeras. Nuestra intención es hacer reflexionar a las personas para que empiecen a actuar. No formamos parte de ninguna ONG y no nos identificamos con ningún partido político. Simplemente, creemos que a veces 4 gatos pueden movilizar a toda la sociedad."

Només fa dos mesos que s'ha creat aquest blog i ja ha aparegut a un dels portals de més pes en màrqueting: Baquia, a més la seva acció ha estat comentada per l'agència Efe. Sorprenent, sobretot tenint en compte que és per una activitat filantròpica. En tan sols 20 dies han aconseguit 872 comentaris.

El seu èxit es deu a la innovació introduïda amb un vídeo fictici del robatori de l'escó de Zapatero per a que s'aixequi per recolzar una manifestació contra la fam.

Me n'alegro que iniciatives com aquesta tinguin tanta repercussió. Haig d'aprendre molt d'aquests emprenedors. Des d'Andorra contribueixo a la difusió del vostre missatge.