16 de setembre 2006

Contactes


Alguns dels nostres contactes són per tota la vida. Altres només són durant un periode de temps. De vegades arriben gràcies a alguna necessitat que expressem.

Els contactes venen per assistir-te en alguna dificultat, per proporcionar-te guia i suport, per ajudar-te físicament, emocional o espiritual. De vegades actuen amb força i t’obliguen a mantenir-te dret.

Del que t’has d’adonar és de que la teva necessitat ha estat retrobada, el teu desig escoltat. El teu contacte t’ha respost i ara és temps de moure’t.

Et porten una experiència de pau o et fan riure. Probablement t’ensenyaran coses que no has fet mai. Habitualment et donen una quantitat increïble d’alegria. Però només per una temporada.

Una vegada assolida la teva necessitat, la relació canvia. De vegades no en tornes a saber res, de vegades continues la relació.

Després arriba el teu torn de compartir, créixer i aprendre.

Les relacions de tota la vida t’ensenyen diferents lliçons, coses que has de construir per tenir uns fonaments emocionals sòlids. És feina teva acceptar la lliçó, estimar la persona i compartir el que has après en altres relacions i àrees de la teva vida. Es diu que l’amor ennuvola; l’amistat, en canvi, aclareix.

Adaptació d'un missatge enviat per Fernando Manzano de Grow&Win (amic i col.laborador ;D)