04 de juliol 2006

La feina ideal

Gairebé tothom somnia amb la seva feina ideal, una feina amb la que gaudíssim. Segur que alguna vegada has pensat: “Tant de bo em paguessin per fer això!”

La teva feina ideal és aquella que fas encara que no et paguin.
I si aquest somni es pogués fer realitat?
Sembla difícil d’aconseguir?

Has de tenir present que tot està en la ment i que acabaràs convertint la teva vida en allò que pensis d’ella.

Fes la prova:

A partir d’ara, fora d’hores de feina, cobra per tot allò que t’haurien de pagar. Encara que facis aquella tasca per plaer, si algú la vol, que la pagui. Et sorprendràs a tu mateix dels resultats.

Recorda que els pensaments positius construeixen, mentre que les idees catastròfiques ennuvolen la mirada i ajuden al fracàs.

Acostumat a considerar cada nou dia com una nova oportunitat d’accedir al que no vas poder fer ahir. Què importa que vas fer en el passat? Has de viure el present. El passat i el futur són miratges de la nostra imaginació. El dia a dia et permet començar, avançar i enllestir els projectes.

Pensa que els fracassos comencen pel neguit de posar en dubte el teu potencial. Cada error, cada ensopegada és una oportunitat d’aprendre i superar-te. Les lliçons més importants de la vida venen d’un gran fracàs. Imagina’t l’oportunitat que t’estàs perdent.
Avui, ara és un bon moment per avançar cap a l’èxit, per fer allò que vols, per tirar endavant i no mirar enrere. Recorda que el passat i el futur no existeixen, només existeix l’ara.